Geen categorie

Koop jij ook voor onze Club, lees snel verder…

Koop je wel eens online? FCC de Spuicrossers doet sinds kort mee met de slimste clubactie van Nederland. Onze club ontvangt tot 8% van elke online aankoop bij veel grote en bekende webshops zoals Coolblue, HEMA, Wehkamp, Booking en Bijenkorf. De actie heet Kopen voor Spuicrossers waarvoor speciaal een eigen actiepagina is gemaakt. Via deze actiepagina kunnen leden én bekenden online kopen en sparen voor onze club. Zo eenvoudig is het !! En het kost je geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Link naar actiepagina Kopen voor Spuicrossers https://kopenvoorjeclub.nl/kopenvoorspuicrossers

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via de actiepagina wordt elke aankoop geregistreerd en wordt de vergoeding aan FCC de Spuicrossers toegekend.

TIP: Op de actiepagina vind je de huidige opbrengst, handige tips én de Promotie Toolbox met standaardteksten en promo’s. Met de Promotie Toolbox kun jijzelf de actie in je eigen omgeving promoten. Hoe meer bekendheid hoe hoger de opbrengst zal zijn. Natuurlijk vind je op de actiepagina ook alle aangesloten webwinkels. Op onze eigen website staat ook een banner met opbrengst en een directe link naar onze actiepagina. Op deze manier kun je nooit vergeten om te Kopen voor Spuicrossers!