Nieuws 2018

NKC 18 maart 2018

Goh, wat was het vroeg en koud, maar het was wel gezellig met zijn allen met de bus naar het NKC in Erp. Helaas moesten Lars, Jay-Jay en Yvette verstek laten gaan door ziekte en blessures. Na anderhalf uur rijden waren we in Erp, snel nog een plekje zoeken voor de clubtent, kachels er in en stoken maar. Terwijl de ouders de tenten neerzetten gingen de rijders inrijden. Goh, wat was het koud met die snijdende oostenwind, gevoelstemperatuur -13. Als snel bereikte ons het bericht dat Britt hard gevallen was en niet verder kon fietsen, met enorm veel pijn is weer naar huis gegaan. Na de trainingen was het tijd voor de traditionele presentatie van de deelnemende clubs. Van onze club liepen Tim en Matthijs mee.

De volgende Spuicrossers verschenen aan het hek: Floris, Vin, Steff, Dione, Jesse, Sylvain, Joesry, Matthijs, Colin, Kris, Milan, Felicia, Yari, Quinten, Tim, Daan en Jarno. Er waren spannende races en onze groep 9 jarigen wisten bijna allemaal de finales te bereiken. Voor Vin was dit zijn eerste grote wedstrijd en hij hield zich goed staande tussen het geweld van de 14 jarigen en wist de aansluiting te houden. Daan Verhoof reed bij de 9 jarigen een fantastische kwart finale, in de halve finale kwam hij helaas ten val. Uiteindelijk hebben drie Spuicrossers, Dione, Kris en Joesry de finale gereden.

Van 52 deelnemende clubs zijn we met de Spuicrossers op een mooie 19de plaats geëindigd, eenplek waar we enorm trots op zijn!!